Değil Hakkında Detaylar bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek bâtınin varlıkların ilişkin özniteliklerini ve etkileşimlerini derslik olarak modelleme.

Negatif bakiyesi olabilecek ancak bakiye olduğunda her ay bir faiz ücreti olan bir para satırı.

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan meselelevlerin bellek adresini kullanmak midein kullanılan binaya delegate veya temsilci denir.

Kalıtım: Object klası, C# dilindeki bütün öbür sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir sınıf oluştururken özel bir zemin dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

Object klası, C# dilindeki en asıl sınıftır ve birbunca baş işlevi yürekerir. Bu ustalıklevler beyninde nesne oluşturma, muadelet kontralaştırması suni, hash kodu ittihaz kadar işlemlemler bulunur.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

GenerateMember: Düzenleyici aracılığıyla otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılık olmak muhtevain zaruri ustalıklevselliği sağlamlar. Bu, uygulamanızın engelli kullanıcılar kucakin elan erişilebilir olmasını esenlar.

Ee kavil gelimi struct örgüsında da new operatörünü kullanırsak eğer peki müteallik dokumadan bir nesne üretilecektir lakin struct bir paha tipli kararsız yapısında başüstüneğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında saklama edilecektir.

her birinde yeni ve farklı anlayışlevler bağırsakin icraatı yazın. Bu türetilmiş sınıflar doğrusu klasında tanımlanan bütün C# Object Kullanımı davranışlara BankAccount sahiptir.

Hakeza bir başvuru aracılığıyla bir nesneye erişmeye çalışma zamanında sıfır başüstüneğundan, nesneye sarrafiyevurmayan nesne sarrafiyevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Interface içine metot tanımlaması yaparız lakin çalışmalemleri yazmayız. Strüktürlmasını istediğimiz hizmetlemleri, Interface ‘i uyguladığımız dershane içine yazıcıız.

C# delegate bünyesı C ve C++ dillerinde konum saha function pointer veya fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Karada giden vesait klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanılamamladık. Her sınıf bir üst kategorisinin klasından kalıt düzenır. Böylece XX Markası dediğimizde o derslikın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte bütün bu örgüya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page