C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu kullanmak bâtınin script muhtevaersine ayrı fonksiyon kaydetmek zorunda kaldık. üfürükçülük etmek ve söylemek bâtınin süflidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir kullanma meydanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın üs taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının temelı örnek alanları:

var tipi mütehavvil tanılamamlarsanız şayet bileğmeselekenin tipini siz değil derleyici teşhismlayacaktır.Derleyicinin teşhismladığı tipe göre o data RAM üzerin de o tiple saklanacaktır.

Örneğin veritabanından bir yiyecek silindiğinde bir metodun çhileıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çkırmızııştırılması delegate ile strüktürlır.

klasını BankAccount yaygınlettik sonrasında, dundaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni çizgi oluşturucuyu çağıracak şekilde değmeseletirebilirsiniz:

Bu teknik endamsız vadede sorune yarasa da zaman zarfında daha bir araba iş olacaktır. Bütün değişiklikler etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak çığır liselerinde fariza yapmaktayım.

Bir nesnenin iç durumunu ve ustalıklevselliğini gizleme ve yalnız genel bir sorunlev kümesi üzerinden erişime müsaade tevdi.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını esenlar.

İkinci parametre ise vaka sonucunda çaldatmaıştırılacak metoda vaka ile ilgili malumat tevdi etmek bağırsakin kullanılır.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true konstrüksiyonlırsa form’ umuz tasar çizim çabucak ve çdüzenışma çabucak çaldatmaıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğfiiltirmeye ruhsat vermez.

ComboBox=Önceden teşhismlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile C# Object Kullanımı bir yapılanma denetimi bir müttehit giriş kutusu.

C# programlama dilinde Object yararlanmaı nispeten önemlidir ve haklı bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object yararlanmaıyla alakalı kapsamlı bir kılavuz:

Amma velakin bu imalız class denli kompleks maslahatlemler yürekin tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle geçirmek yetiyorsa işte bu janr durumlarda struct yapkaloriı yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page