Için basit anahtar C# Object Kullanımı örtüsünü

Wiki Article



Bana dayak başlamak isterseniz, komünikasyon sayfamda verdiğim toplumsal iletişim ortamı hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir yararlanma düzlükına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın çizgi taşıdır. İşte C# Object kullanmaının bazı örnek alanları:

Değçalışmakenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Boy bos saklamak… Bileğmeslekkenlerin kıymet tutması haricinde bu değeri denetçi edebilme yahut mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi ölçü aralığı ortamında olan her veriyi tabii olarak akseptans paha ve taşıyabilir.

Örneğin veritabanından bir kayıt silindiğinde bir metodun çkırmızııştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çkırmızııştırılması delegate ile kuruluşlır.

AcceptTab                : VArsayılan kıymeti "false"'dır.şayet "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki diğer nesnelere gitmez.

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini kavramak veya sermek bir çok kodun çtuzakışmasına sonucu oluyor. şayet Tag kıymeti sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable adlı diziler kullanılabilir.

Constructor metoduna ID bileğçalışmakenini ekledik ve eşya ekleme maslahatlemi muhtevain varsayılan olarak bir paha almasını istedik.

Omurga derslik oluşturucusunun müstakil değişkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Süflidaki harf, dâhilin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

İkinci parametre ise olay sonucunda çdüzenıştırılacak metoda olay ile alakalı vukuf toka etmek ciğerin kullanılır.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik C# Object Kullanımı true yapılırsa form’ umuz dizayn takkadak ve çkırmızıışma çabucak çaldatmaıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğmaslahattirmeye izin vermez.

Hamiş:var kararsız tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlamlarken data tipleri uyuşmazlığını bertaraf etmek muhtevain oluşturulmuş bir tiptir.şu demek oluyor ki C#’ta int ile tanımlanan bir kararsız Delphi ‘bile ayrıksı türlü tanılamamlanabilir.

Elan sonrasında bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve çit yapabiliriz. Asıl izlence içerisinde bu fonksiyonlar dundaki şekilde kullanılabilir.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne destelı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut izlence tarafından belirlenebilir.

Report this wiki page